کد خبر 309412
۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۵

برگزاری دومین جلسه کمیسیون احراز شهرستان‌های میناب و سیریک

برگزاری دومین جلسه کمیسیون احراز شهرستان‌های میناب و سیریک

کمیسیون احراز رسیدگی به پرونده‌های جانبازی شهرستان‌های میناب و سیریک، با حضور مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل بنیاد استان هرمزگان و اعضای کمیسیون احراز استان در شهرستان میناب برگزار شد.

به گزارش «حیات»، کمیسیون احراز رسیدگی به پرونده‌های جانبازی شهرستان‌های میناب و سیریک، با حضور سیدباقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران، عطا ناوکی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان و اعضای کمیسیون احراز استان، در شهرستان میناب برگزار شد.

در این جلسه، بیش از ۱۵۰ پرونده مربوط به احراز جانبازی شهرستان‌های میناب و سیریک مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون در خصوص آنها اعلام نظر کردند.

این جلسه دومین نشست مشاوره احراز با حضور تیم اعزامی از مرکز است که پیش‌تر در نشست نخست آن، بیش از ۳۰۰ پرونده بررسی و اعلام نظر شده بود. برگزاری این جلسات در راستای تسریع در رسیدگی به پرونده‌های جانبازی و ارائه خدمات شایسته به ایثارگران این دو شهرستان صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha